2011. október 8., szombat

Kötés jelentés :)

.

 

 Elkészültem az első mintával. Igyekeztem, mert kedden indulunk haza és magammal akarom vinni. Most  39 cm fehér, sima kötés következik.







 Közben elkezdtem a barátnőm takaróját is. Mivel esélyem sem volt arra, hogy kész legyen indulásig, így csak az anyagokat válogattam össze és kiszabtam a  fehér részekre kerülő közel 100 db őszi szinekben pompázó leveleket.




.

7 megjegyzés:

  1. Ígéretes képek, a kötés nagyon szép! A takaróba a leveleket kézzel vágtad ki? Kétoldalas ragasztóval applikálod majd? látod még csak 2 képet raktál fel, de ezer kérdésem van már! :))

    VálaszTörlés
  2. Igen, mindkét felén ragasztós anyag van a leveleken. Egyébként lehet kapni ragasztó spray-t is, de nem vettem meg a múltkor. Már sajnáltam. Szépen felrajzoltam és kivágtam a leveleket.

    VálaszTörlés
  3. Jó kis munka lehetett enyit kivágni! Van nekem is spray is itthon, de azt ritkábban használom. Ja azt elfelejtettem írni, hogy a norvég mintát ott tanultad kötni, vagy már ismerted a fortélyokat? :)

    VálaszTörlés
  4. A levél kivágás egy egész estés program volt. De van benne gyakorlatom, mert a szives takaróhoz virágokat vágtam ki.....
    Igen tudtam norvég mintát kötni régebben is. Amikor Nóri pici volt, kötöttem neki is hasonló kardigánt. 14 éves koromtól szeretek kötni, így aztán minden érdekelt a kötéssel kapcsolatban. Azért sajnáltam nagyon, hogy a családom tagjai nem szerették a kötött holmikat.
    Az utóbbi időben csak bébi dolgokat kötöttem. Imádtam csinálni....

    VálaszTörlés
  5. Szépen alakul a pulóver!!! A 39 cm sima, meglesz itthon:)

    VálaszTörlés
  6. És itthon varrod meg a takit?
    Pulcsi alakul! Szép a minta!

    VálaszTörlés
  7. Igen és is úgy gondolom, hogy megkötöm otthon ezt a hosszúságot. Bár függ a futkosástól is.
    Amcsa nem lesz időm megvarrni a takarót, hiszen csak 3-5 napunk lesz otthon.

    VálaszTörlés