2012. március 18., vasárnap

Varrjunk együtt.....VIII. Crazy

.Kicsit lemaradtam a blokkok varrásával, ez a két héttel ez előtti feladat volt. Jó pofa ez a varrás, de valahogy nekem nem a szívem csücske....

Eddigi elkészült blokkok:.

6 megjegyzés:

Györgyi írta...

Szia! Én is most hoztam be a lemaradást. Holnap meg kapjuk a következőt.:)
Ez a crazy nekem sem lett a kedvencem, de az iránytű nagyon tetszett. Jó így együtt látni a blokkokat, ígéretes.

Luca írta...

Igen jól mutatnak együtt. A drezdait meg kell mégegyszer méretesre csinálom, meg tervezem a keltát is újra csinálni. Az iránytűt mindenképpen javitanom kell.

Györgyi írta...

Én már rájöttem, hogy az elsőket kár is szép anyagból varrnom, mert biztos hogy nem leszek elégedett vele és újra varrom. Látom te sem elégszel meg a "csak jóval"! :) Lehet hogy kívülálló nem látná a hibáinkat de minket mindig is zavarna és elégedetlenek lennénk vele ha úgy hagynánk! :)

Luca írta...

Ez így van. Zavarna, ha úgy hagynám. Mindig ilyen voltam. Amikor először kötöttem körkötőtűvel pulóvert a nyakkivágás sehogy sem stimmelt. Felpróbáltam, de nem volt jó. Mire édesanyám kimondta, hogy majd kitalálunk vele valamit én már vissza is bontottam..... És ez mindenre igaz, amit csinálok...

Böbe Morzsák írta...

Szép színekkel dolgoztál! Nekem is a díszítés tetszett a legjobban a crazyban. Érdekes volt az öltésmintákat kipróbálni.

Luca írta...

Kipróbáltam egy-két öltésmintát én is, de aztán kibontottam, mert valahogy nem passzolt dizsitésekhez.

Megjegyzés küldése