2015. április 20., hétfő

22 év......Akármilyen hihetetlen is, pici lányom 22 éves lett. Nagyon sokszor az eszemben volt ma és persze  a 22 évvel ezelőtt hajnal, amikor megszületett. Emlékszem amikor eldöntöttük, hogy szeretnénk egy testvért Tamásnak mennyire vártuk, hogy beteljesüljön a kívánságunk.  Már Tamás születésekor sem voltam fiatal, így aztán behatároltuk, hogy meddig próbálkozunk... 40 évben tüztem ki a határt.(akkor még különlegességnek számitott a 40 körüli kismama. Ma már teljesen természetes) És hála Istennek Lujzika igyekezett belül maradni. 
Kicsit zűrös előzmények után éjjel 2 óra körül elment a magzatvizem. A barátnőm jött Tamásra vigyázni, mi meg mentünk Tatára.  A vizsgálat után Garán főorvos úr úgy döntött, hogy császáros lesz Nóri is.  Hajnali 5 óra körül jött össze az orvosi stáb (érdekessége a dolognak, hogy ugyanazok az orvosok voltak ott, mint Tamás születésekor...) És reggel  5:45- kor megszületett Nóri baba.
Az egyik legnagyobb és legszebb ajándék az életünkben.
Édes, drága kislányom, Isten éltessen nagyon sokáig!
10 megjegyzés:

Fidike Mamivonat írta...

Isten éltesse sokáig!

trollanyu írta...

De jó volt olvasni, kicsit én is felidéztem az én gyerekeim születését. Gyönyörű a torta is meg Nóri is, boldog szülinapot neki:)

Yola írta...

Nagyon boldog szülinapot Nórinak!!!

Luca írta...

Köszi :))

Luca írta...

Nagyon finom lett. Igaz a cukormáz igazi cukorból készült..... De egyszer-egyszer lehet vétkezni.....
Olyan jó vissza emlékezni

Luca írta...

Rozikám, köszi :))

BORI írta...

Isten éltessen sokáig Nórit. Sok örömet a Szülőknek benne. :)

Luca írta...

Köszi Bori. Sok öröm rendben van <3

ancsapancsa írta...

Boldog szülit neki!

Luca írta...

Köszi Ancsa <3

Megjegyzés küldése