2011. szeptember 7., szerda

Könyvet kaptam.......

.


A dolog az úgy kezdődött, hogy a Nők Lapja Café forumán az egyik topicban elkezdtem olvasgatni Babenkó által írt bejegyzéseket. Nagyon tetszett a topic inditója, ami "A születésem története" cimmel jelent meg. Itt derült ki, hogy van több irása is. Engem Danielle Steel amerikai írónő könyveire emlékeztetett. Miután a topic  szerkezete egyre nehézkesebbé tette a történetek követését, Babenkó elköltözött az írásaival a "mindenkilapja"  honlapra. Itt  több irása olvasható.
Közben beküldött több kéziratot, amiből az egyik kiadó kiválasztotta az "Újrakezdés"-t. Nekünk nagyon tetszett, egyre sürgettük Babót, hogy minnél előbb tegye fel a következő részt.  A könyv Ágnes életéről szól, aki megpróbálja az életét újrakezdeni a válása után.
Azt is megtudtuk, hogy könyvet kiadni Magyarországon nem egyszerű dolog. Hiába tud valaki írni, hiába tetszik a kiadónak, ha nem tud az iró anyagilag(?) is hozzájárulni a kiadáshoz. Nehéz dolog ez, de szerencsére Babó, aki teljesen amatőr író(egyenlőre :-)) hosszas tipródás után felvállalta a dolgot. Mi, az olvasói meg teljes vállszélességgel támogattuk. És a napokban megérkezett az eredménye, megjelent a könyv.
Mindenkinek szivből ajánlom. Keressétek a könyvesboltokban.

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése