2014. április 14., hétfő

Juca takarója.....



A dolog ezzel a képpel kezdődött, meg azzal, hogy kéne egy ágytakaró Jucáéknak. Egyet ugyan már csináltam neki, de az olyan ünnepi, hófehér.... Kéne egy strapabíróbb. Amikor itt voltak nálunk és nézegette az újságjaimat, megtetszett neki ez a karácsonyi terítő, csak az un. "taupe" színekkel, ami a béige, a szürke mindenféle változata(én nagyon szeretem ezeket a színárnyalatokat, már négy évvel ezelőtt "beige-szürke" szinre  festettük a házunkat....) Most, hogy otthon voltam, megejtettük az anyag vásárlást az Andráséknál.


Nagyon nehezen választottunk. Végül is egy vajszínű középpel, a csikos beige és barna pöttyös csíkokkal terveztük meg. A csillagok még szaporodni fognak a beige kockás mintával.  Ez volt az eredeti elképzelés, de amikor hazajöttem és megnéztem az újságban a képet elkezdtem azon meditálni, hogy mi lenne, ha a képhez hasonlóan állitanánk össze a  takarót. Barna pöttyös középpel és kifelé világosodó csíkokkal. Na ezt látnom kellett, így megnéztem, hogy nézne ki kicsiben. Csináltam egypár csillagot és felpakoltam az ágyra. Íme az eredmény:




Nekem mind a két megoldás tetszik, de végül is maradtunk az eredeti verziónál, világos középpel és kifelé sötétedő csíkokkal.
Szóval ez az elkövetkezendő napok, hetek  projektje.






2 megjegyzés:

  1. Szépen összeválogattad az anyagokat, jó lesz követni, hogyan alakul majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Együtt válogattuk Jucával. Jobban mondva én csak mutogattam neki az anyagokat és ő döntött

      Törlés