2014. szeptember 30., kedd

És elkészült Juca takarója....Augusztus utolsó napjaiban helyére került Juca csillagos takarója. Mire elkészült a takaró új helyre költöztek és a hálószoba színeit már a takaróhoz igazították(nem a gombhoz a kabátot, hanem takaróhoz a falat - höhö) Nagyon örült neki és én is, hogy sikerült örömet szereznem vele.


A tűzés szokás szerint kicsit tovább tartott mint terveztem. Így aztán amikor Ancsáék megérkeztek a nappaliban még bent volt a kerti asztal a takaróval. De nagyon sportosan fogadták a dolgot.
Ez volt az első olyan takaróm, ahol a hátlap több fejtőrést okozott, mint a fedlap. Igaz, ebben több dolog is közrejátszott. Pl. hogy a megvásárolt anyagokhoz képest picit nagyobb kellett az új matracok miatt.
Miután Ancsa hozott még a csikos és a pöttyös anyagból 1-1 métert, így nem volt akadálya annak, hogy párnákat is varrjak a takaróhoz.  Annyira jól sikerültek, hogy végül a nappaliban kötöttek ki. És még kettőre van megrendelésem..... :)Az eredeti kis karácsonyi terőből nagyon szép takaró lett.4 megjegyzés:

Fidike írta...

Milyen hatalmas munka! Nagyon szép lett, gratulálok!

Luca írta...

Köszönöm. :)

BORI írta...

Kitartó munka eredménye meg is lett!! Nagyon kis decens... :)

Luca írta...

Na, igen a kitartás fontos dolog :))

Megjegyzés küldése