2014. október 14., kedd

Egy kis otthoni összefoglaló....


 Lassan három hete jöttünk haza otthonról. Annyira hülyén hangzik, amikor ezt írom. De hát ez az igazság.... Az otthon létünk első hetében élveztük a semmit tevést, aztán elkezdődött a "sohavégetnemérőpakolás" Megszerveztem a régi bútorok elszállitását, de előtte mindent ki kellett ürítenünk. És az nem volt kevés. Így ez a nyaralásunk sem a pihenésről szólt.
Nagyon sok programot terveztem, de mint általában mindig, nagyon kevés helyre jutottunk el. Azért meglátogattam egy-két barátomat és most először sikerült pont otthon lennem, hogy el tudtam menni a tatabányai Foltvirágok közös varrására. Nagyon jól éreztem magam, sok ismerőssel találkoztam.
És ismét sok ajándékot kaptam, amit itt is mégegyszer köszönök.
Van egy barátnőm aki csodás mozaikokat készitett régebben, varrni egyáltalán nem tudott. Aztán tavaly  kapott egy varrógépet, amihez táv instrukciókat adtam, hogy tudjon varrni vele. Mára annyira gyönyörűen varr, hogy senki nem mondaná meg, hogy egy éve még befűzni sem tudott és elkezdett horgolni és szalag himezni is. Gyönyörű dolgokat csinált
Nézzétek:



Azért kaptam három mozaikot is. A magányos cédrust és fenti harangvirág tündéreket-


Andihoz kicsit kacifántosan jutottuk el, de a GPS mindenféle ügyeskedés ellenére elértünk Veszprémbe és Herendre.
Ez a csoda kosár várt engem, sok-sok finomsággal. A kosarat Nóri mindjárt le is nyúlta.....




Borihoz végül nem jutottam el, de a közös varráson találkoztunk és nagyon hasznos ajándékokat kaptam tőle. A vasaló alátétet azóta is használom és a cicás gombok is nagyon jól jöttek.



A közös varráson csillagot varrtunk, csodaszép dolgokat láttunk a kiállitáson.  És a tombolán még egy alkalmi táskát is sikerült nyernem


 Hazaérve meg egy csodaszép orchidea várt 2+1 (Tamás, Nóri, Svein) gyerekemtől, mivel a születésnapomat megint sikerült távol töltenem tőlük :(







8 megjegyzés:

  1. Már vártam a beszámolódat! Volt benne minden, munka is, meg szórakozás is. A legfontosabb, hogy találkoztál a barátnőiddel , illetve mi találkoztunk Veled! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is nagyon örültem neki. Főleg, hogy házhoz jöttetek :))

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Én is nagyon sajnálom Rézi, de majd jövőre megpróbáljuk összehozni.

      Törlés
  3. Fura ez az itthon és otthon lét, de szerintem örülhetsz neki. Jó találkozni régi ismerösökkel. Nekünk is van egy közös ismerösünk (Kónyáné Gizi)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Örülök neki. Bizony jó találkozni a régi ismerősökkel.

      Törlés
  4. Mennyi élménnyel és szépséggel lettél gazdagabb!

    VálaszTörlés