2015. november 7., szombat

Hanga babatakarója
Elkészült Hanga takarója, amit tulajdonképpen két takaróból variáltunk össze.Az volt az elképzelésem, hogy a virágos takaróhoz hasonlóan körbe tűzöm a szíveket . Aztán amikor két sorosan letűztem elbizonytalanodtam, hogy ne hagyjam e úgy. Végül  csak körbe tűztem a szíveket mindkét csíkban.  De az első után nem voltam biztos benne, hogy jó lesz e......
A takaróhoz készült egy párna huzat is, amibe bébi párnabetétet vettem. Több évtizedes varrással a hátam mögött sikerült először olyan párnahuzatot varrnom, aminek mind a négy oldalát összevarrtam (nómáááááááááális???)


És íme a készlet.

Ha minden a terveim szerint alakul, akkor a jövőhéten útra kelnek az ajándékaim. De addig még el kell készülnie a következő projektnek, egy ilyen hálózsáknak......

6 megjegyzés:

Rita JG írta...

Gyönyörűeket varrtál!

Luca írta...

Köszike :))

Krisztina írta...

Jaj de gyönyörű! El fogom irigyelni, és én talán is megpróbálkozom vele. Addig is, már elkészült két pár cipőcske, és másfél sapi. :-)

Luca írta...

Ügyes vagy! Látod megy ez segítség nélkül is. :))

Krisztina írta...

Ez az édes kis hálózsák talán nem olyan bonyolult, szerintem jó hasznát venné a menyem a kisbabákkal. Ha van egy pici időd, adhatnál hasznos tanácsot az elkészítéséhez. Engem a hajdani pólyára emlékeztet, amit a mai fiatalok már nem használnak, de ez egy könnyebb, lazább változat, és nagyon aranyos. Miből van a bélés, milyenek a méretek, honnan vesz az ember egy ilyen helyes brekuszt, amit lemásol... stb.

Luca írta...

Csinálok képeket és írok majd neked. Most varrom én is. :)

Megjegyzés küldése