2016. április 20., szerda

Elmúlt egy év.....Amikor Tamás született, már akkor sem voltam fiatal. De mindenképpen szerettük volna, hogy legyen testvére. Eltelt az előírt egy év és nem jött a tesó... Aztán a második év is. És egyre jobban kközeledtünk az általam meghatározott utolsó időpontig, a  40. születésnapomhoz.  Mielőtt visszajöttünk volna 1992. júliusában még elmentem kedvenc dokimhoz, aki elmondta, hogy mit kellene csinálni a sikerhez...  Akkor még ő sem tudta, hogy édes, pici lányom már titokban készülődik, hogy jelezze: ITT VAGYOK!
És éppen 23 éve, hajnalban megszületett Ő.
Édes kislányom, szívünk minden szeretetével kívánunk neked minden szépet és jót! Valósuljon meg minden álmod! Nagyon szeretünk! :))10 megjegyzés:

ancsapancsa írta...

Boldog szülit neki!

Luca írta...

Köszi Nóri nevében Ancsa :))

trollanyu írta...

Boldog szülinapot kívánok én is, annyira rohan az idő, nálunk is a fiók már 20 és majdnem 17 évesek:) Nem tudom mondtam-e már, hogy Angi második neve is Nóra :)

Luca írta...

Köszönöm.Nem még nem mondtad. Én nem voltam oda a Nóra névért, de Zolinak ez tetszett, meg nemzetközi nevet akart. Gondolom nálatok is ez határozta meg a névadást.

teller-cake írta...

Egy igazi sikersztori. :-) Isten éltesse az ünnepeltet és az anyukáját is!

Luca írta...

Igen, az. Kár, hogy ilyen későn kezdtem, mert szívesen átéltem volna még egypár sikersztorit.. :)

BORI írta...

Imola, a blogodon nálam még mindig a béka csücsül.....Most rákerestem és olvasom ezt a kedves beírást....Igaz már más helyen gratuláltam, de itt is, most is szívből kívánok Nórinak és Neked sok boldogságot....(esetünk ugye hasonló a szülési időpontot és hogy kislányunk született) :)

Luca írta...

Sajnos nem tudok mit csinálni vele. Már mindent megpróbáltam, mégsem működik rendesen.
Igen, közöttünk nagyon sok a hasonlóság.... :))

teller-cake írta...

Hol jársz Luca, rég írtál itt! Remélem minden rendben van. :-) Zs.

Luca írta...

De aranyos vagy. :)) Otthon voltunk Mo-n és még nem rázódtam vissza. De most már jövök majd. Puszi

Megjegyzés küldése