2011. május 30., hétfő

Szülinapi takaró

.


Amikor az Amys fesztiválra keresgéltem a képeket láttam, hogy a bátyámnak készitett takarót sem tettem fel ide. A szives és e között a takaró között hezitáltam, hogy melyiket válasszam....
Ezt a takarót bátyám 60. születésnapjára készitettem. Azt tudtam, hogy olyan "ablakos' blokkokat szeretnék csinálni, amiben régi fényképek lesznek. 
A blokkot összerakásánál használt szegélyt több féle szinnel is megpróbáltam. Végül sötét zöld lett, mert a bátyámnak az az egyik kedvenc szine.

másik zölddel

mustár szím(nekem ezt tetszett)

pirossal
A választott sötét zölddel:

Sajnos a képekhez használt fotóanyag nem a legjobb minőségű volt. Már a felvasaláskor is voltak problmáim vele, alig jött le a hátuljáról a papir. Most "garanciális javitásban" cserélem ki a képeket. Ezek már nagyon tartósak lesznek, mert speciális pamut anyagra nyomtatom a képeket.
.

7 megjegyzés:

MARIKA írta...

Nagyon ötletes lett a takaró .Minden emlékezetes pillanat meg van örökítve ,ki van varrva :)

Luca írta...

És sok minden kimaradt....
Köszi.

Dániel Ringl írta...

Meglehet kérdezni mi volt az a speciális pamut anyag?

Dániel Ringl írta...

Meglehet kérdezni mi volt az a speciális pamut anyag?

Luca írta...

Nem tudom otthon milxen néven fut, de itt én Printed Treasures néven vettem. Itt megnézheted: http://www.baremaahadet.com/pics/printed-treasures.jpg"

Dániel Ringl írta...

És hogyan képzeljem el az össze varrásának folyamatát? Megvan az anyag a fotó papír! Ezeket külön fehér anyagra kinyomtattam! Hogy csináljak keretet? És ezt hogy varjam a takaró anyagára?

Luca írta...

Ezt az anyagot ugyanúgy tudod varrni, mint bármelyik másikat. Én először megcsináltam a keretet és utána vasaltam fel a képeket. De az anyagot simán keretezni tudod. Vagy belevarrod valamilyen blokkba, vagy apró, láthatatlan öltésekkel felvarrod a takaróra.

Megjegyzés küldése