2011. május 30., hétfő

Szülinapi takaró

.


Amikor az Amys fesztiválra keresgéltem a képeket láttam, hogy a bátyámnak készitett takarót sem tettem fel ide. A szives és e között a takaró között hezitáltam, hogy melyiket válasszam....
Ezt a takarót bátyám 60. születésnapjára készitettem. Azt tudtam, hogy olyan "ablakos' blokkokat szeretnék csinálni, amiben régi fényképek lesznek. 
A blokkot összerakásánál használt szegélyt több féle szinnel is megpróbáltam. Végül sötét zöld lett, mert a bátyámnak az az egyik kedvenc szine.

másik zölddel

mustár szím(nekem ezt tetszett)

pirossal
A választott sötét zölddel:





Sajnos a képekhez használt fotóanyag nem a legjobb minőségű volt. Már a felvasaláskor is voltak problmáim vele, alig jött le a hátuljáról a papir. Most "garanciális javitásban" cserélem ki a képeket. Ezek már nagyon tartósak lesznek, mert speciális pamut anyagra nyomtatom a képeket.




.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon ötletes lett a takaró .Minden emlékezetes pillanat meg van örökítve ,ki van varrva :)

    VálaszTörlés
  2. És sok minden kimaradt....
    Köszi.

    VálaszTörlés
  3. Meglehet kérdezni mi volt az a speciális pamut anyag?

    VálaszTörlés
  4. Meglehet kérdezni mi volt az a speciális pamut anyag?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom otthon milxen néven fut, de itt én Printed Treasures néven vettem. Itt megnézheted: http://www.baremaahadet.com/pics/printed-treasures.jpg"

      Törlés
  5. És hogyan képzeljem el az össze varrásának folyamatát? Megvan az anyag a fotó papír! Ezeket külön fehér anyagra kinyomtattam! Hogy csináljak keretet? És ezt hogy varjam a takaró anyagára?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt az anyagot ugyanúgy tudod varrni, mint bármelyik másikat. Én először megcsináltam a keretet és utána vasaltam fel a képeket. De az anyagot simán keretezni tudod. Vagy belevarrod valamilyen blokkba, vagy apró, láthatatlan öltésekkel felvarrod a takaróra.

      Törlés