2012. január 24., kedd

Zacskóvásár.........

.


Mióta Tamás Osloban tanul és gyakran visszük, hozzuk, gyakrabban megyünk az IKEA-ba. Útba esik, jövet-menet (mint a régi reklámban ......)  A karácsonyi ajándékként kapott ágyához hiányzott egy csavar, így egy hete bementünk az IKEA-ba érte.  Ahol a csavart adják, ott van az "Olcsó sarok" ahol a sérült, visszahozott, maradék dolgokat árulják. Amig Zoli intézte a csavart én elkezdtem turkálni a maradék anyagok között, mert zacskóba rakva árulták.  Annyi anyagot adtak 100 kr-ért amennyi belefért egy nem is kicsi zacskóba. Tulajdonképpen függönyanyagokat kerestem volna és találtam is.
Nagyon szerettem az IKEA-nak fent lévő a fekete-fehér leveles anyagát, amiből már varrtam párna huzatokat. Elég húzos ára volt eredetileg. A turkálóban meg ott kellette magát 2 db 2,50 m-es anyagdarab belőle, meg egy kisebb.


Így kezdtem keresgélni. Találtam még több anyagot amik tetszettek ,csíkos, sárga, paprikapiros, fehér-fekete  feliratosat. Meg 2-2 konyharuhát és egy készre varrt fehér sötétitő függyönyt,  160 cm hosszút.  Még fért volna a zacsiba, de ennyi éppen elég volt.


A fehér függöny

Lehet, hogy nem konyharuhaként használom majd


.

8 megjegyzés:

  1. Most itt sárgulok, mint falevél. Klasszakat vettél, tényleg jó vásárt csináltál! :)))

    VálaszTörlés
  2. Azta de jó anyagok igaza van Andinak nagyon jól jártál:))
    Az a leveles hatalmas JÓÓÓ:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is az a kedvencem. Most nézem, hogy nem is mutattam meg a párnákat ebből az anyagból. Mindjárt felteszem.

      Törlés
  3. Most nézem a hátteret mikor változtattad? Új? , mert nagyon jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor levettem a karácsonyit, kb egy hete. Küldjek neked háttérképeket?

      Törlés
  4. Most fedeztem fel a blogod. Nagyon tetszik. Szépek a párnák, nagyon szeretem a katerdrál ablak blokkot. Gyönyörű anyagokat vettél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A blog felfedzésekkel én is így vagyok. Olyan sok megnézendő van és nagyon élvezem. Mikor feltettem a párnás képet gondoltam kéne még ilyen katedrál mintát is csinálnom.....

      Törlés