2012. december 12., szerda

És jött a Mikulás...




Írtam már, hogy van egy fórum-baráti táraságunk több, mint hat éve és minden évben, decemberben igyekszünk találkozni. Egy évet kivéve ez mindig sikerült. Az utóbbi években ez Mikulás táján történt, így mindenkinek hoz a Mikulás csomagot, mégpedig úgy, hogy megajándékozzuk egymást. Kisorsoljuk, hogy ki-kinek ad valamit. Idén teljesen véletlenül a barátnőmet húztam, így megkérdeztem mit szertne. Nagyon vágyott egy kenyértartóra, hát varrtam neki. Miután imádja a rózsás anyagokat teljesen természetes volt, hogy ilyenből készitem. Mint lenni szokott, hiába volt itthon egy rakás rózsás anyagom, egyik sem tetszett nekem igazán. Így vettem ezt a zöld alapon rózsást . Csak amikor elkészült a kosár vettem észre, hogy nemcsak, hogy rózsás anyag, hanem hortenziás is és az is a kedvenc virága a barátnőmnek.

rószás-hortenzás anyag

a kenyértartó belül kockás lett

mindkét oldala használható

Miután velem ritkán találkoznak a többiek, már bevált szokás (nálam), hogy a fő megajándékozotton kívül a többieknek készitek valami apróságot. Idén szalag angyalkákat kaptak.


szalag angyalkák felakasztva

ülni is tudnak



9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép élőben is, a szalagangyalkát köszönöm

    VálaszTörlés
  2. De jók az ilyen barátságok, az ajándékozás pedig duplán öröm!
    Mert nem csak aki kapja öröm, hanem aki adja, az is boldog - amíg készíti az ajándékot, a másikra gondol. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek:) Ilyen kenyértartóm van nekem is, csak levendulás, egy kalocsai mintás cipőt kértem valakitől és ezt is kaptam ajándékba. Az angyalok is szuperek, ha több időm lenne, varrni is nekiállnék, de egyenlőre javításokra használom a varrógépet:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Három gyereke mellett, így csoda mi mindenre jut időd. Majd egyszer.

      Törlés
  4. Óhhh, milyen gyönyörűséges és ötletes az a kosár - nekem miért nincs ilyen??? :)) - az Angyalkáidtól meg egyszerűen elolvadok....
    Kellemes Ünnepeket kívánok Neked! :)

    VálaszTörlés