2014. január 27., hétfő

Végre varrtam....Karácsony óta, tegnap  került vissza a varrógépem a helyére és végre varrtam is egy picit. Ígértem az unokahúgomnak, hogy varrok a barátnője pici fiának egy kis macit. De a szülőknek vagy nyuszijuk és az egész család nyuszi imádó. Így aztán gondoltam, varrok egy nyuszit is. Hát, nyuszinak nyuszi lett, de több sebből vérzik az én szememben. Mindegy, ilyen lett, szépségversenyt nem fog nyerni, de van farkincája is és tuti rágcsa álló.....

 Ezen kívül végre folytathatom a Strelicás falikép papír varrását.  Éppen, hogy elkezdtem


És elkezdtem egy rag-takaró alkotórészeinek kiszabását is. Eddig ez a 24 db van (jé, az anyag fehér, fekete és világoskék, nem pedig ilyen szürke....)
8 megjegyzés:

Fidike írta...

Nagyon aranyosak az állatkák, kézreállóak.

A virágos kép igazi kihívásnak tűnik! Rag-takaró? Kiváncsi vagyok arra is!

BORI írta...

Imola, már az is nagy dolog, hogy előkerült a varrógéped és lett időd varrni az ünnepek után! Szeretettel készítetted a nyuszit és macit - ez a lényeg! A többi is menni fog, ahogy én Téged ismerlek! :)

Luca írta...

Igen. rag-takaró. Biztosan ismered, amit négyzetenként varrsz össze és utána kirolytozod a széleket. http://3.bp.blogspot.com/-5ZOTnmtm920/TnPAbh-KTmI/AAAAAAAABmc/aEnH3VOPLqY/s1600/seaquilt1.jpg

Luca írta...

Ja, két hókotrás között megcsináltam a helyét. Már hiányzott a varrás. Én is úgy gondoltam, hogy rágicsálni jó lesz

beszand írta...

Nálam is most kezdődik el a varrás szezon. Lementek az ünnepek, a szalagavató, most kezdek el én is varrni. Jó lesz ez a falikép, megtaláltam én is ezt az újságban. a ragtakarót meg gyorsan összedobod. :)

Luca írta...

Nem fogod elhinni, de a ragtakaró már három éve készül.... Se most elhatároztam, hogy gyorsan megcsinálom

trollanyu írta...

Nagyon cukik lettek:) Legalább a hótakarítási szünetekben sem unatkozol:) Nálunk úgy tűnik, sosem lesz vége, folyamatosan esik, de a probléma inkább a hóvihar meg a hóátfúvás.

Luca írta...

Ez nálunk is úgy tűnik.... De legalább ma nem fújt a szél

Megjegyzés küldése