2015. november 8., vasárnap

A vørai kirándulás....




Csodaszép, napsütéses idő volt és gondoltunk egyet, kutya sétáltatás címén elmentünk Sandefjord egyik közkedvelt strandjára. Luca nagyon élvezte a lődörgést és a játékot. A vízbe csak kicsit merészkedett be a strandrészen. A sziklákon lesétáltunk a kemping hajó kikötőjéhez és mire Zoli kimondta, hogy menj a vízbe, Luca már nemes egyszerűséggel fejest is ugrott...... Zoli alig tudta kihúzni parta. Lelki szemei előtt látta már, hogy bele kell mennie a alig pár fokos vízbe.......
De ezzel együtt jól sikerült túra volt.

a strand

egy kis kóborlás

szélfútta selfi :))

jött a hullám, Luca ment....

nem adom .....

a sztárfotó

séta a sziklákon

a hajó kikötő

a kimentett eb és a belőle folyó víz :)

útban hazafelé, te is jössz?




6 megjegyzés:

  1. De jó képek! Mindig örülök, ha látok Rólatok és a környékről, ahol étek képeket! Szinte érzem, milyen tiszta a levegő!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma különösen tiszta volt, mert éjjel nagy zuhé volt, jó nagy széllel. Reggelre hétpofára sütött a nap..... És még Luca is tiszta lett. Egészen elképesztő, hogy mennyire látszik a bundáján, hogy megfürdött :))

      Törlés
  2. Tegnap én is víz közelben sétáltattam a Rufit (konkrétan a patak parton) Rufi nem fürdött meg, de a patak túloldalán egy öreg kutyus mindenáron inni akart a vízből, és bele is esett, szegénykém nem tudott kimászni. A gazdi először hívte, próbált neki a partról segíteni, de végül minden teketória nélkül beugrott utána a patakba. Mire én csak odakiabáltam volna, hogy segítsek e, a gazdi már térdig a vízben volt. Remélem nem fázott meg a leányzó. Egyébként Rufinak új hámja van K9-es piros. Nagyon fess benne. Luca látom nagyon élvezte a sétát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon élvezte. Meg is beszéltük Zolival, hogy többször elmegyünk majd ilyen sétákra. Zoli már másodszor "menti" ki a tengerből. Első alkalommal is ilyen hideg volt a víz..... Azt hiszem, az nem is kérdés, hogy az ember bemenjen e a vízbe.... a következményei már más téma..

      Törlés
  3. Gyönyörűséges helyen jártatok, kedvem lenne Lucával úszkálni egyet, hideg víz ide-vagy oda. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ezt a vizet nem élvezted volna.... :))

      Törlés