2010. augusztus 26., csütörtök

Egymás után mennek tönkre a dolgaink.........
Idén valami átok ül rajtunk, már ami a háztartási és műszaki dolgainkat illeti. Már januárban kezdődött a dolog, amikor az alig fél éves automata kávéfőzőnk elromlott és utána még négyszer. De valami érthetetlen ok miatt csak két javitási papirt adtak róla. Azért visszavittük a boltba, most ők küldték el a szervízbe. Vagy megcsinálják, vagy kicserélik..... Aztán tönkrement a Mitsubishinek a kerékcsapágya, amit Zoli kicserélt, de nem örülhettünk sokáig, mert rá egy hónapra elszakadt a vezérműlánc, ami szétverte a motort, így a kedvenc autónk már a roncstelepen van összepréselve. Igaz 17 éves volt, de azért nagyon fájt érte a szívünk. Talán ha nem Tamás használja az utolsó két évben, még meglenne.
Még ki sem hevertük  az autót, elkezdett a tv szórakozni, na az tényleg nem volt öreg a 7 évével. Először csak 5 percet kellett várni, hogy bejöjjön a kép, aztán 10, a végén meg már be sem jött.  Persze, pont akkor jöttek vendégek hozzánk, igy gyorsan vettünk egyet, amit egy hét után kicseréltek, mert valami nem működött benne rendesen.  
Mielőtt elindultunk szabadságra, ki kellett cserélni a másik autónkon az ékszijfeszitő görgőt. Na ezt már szervizben kellett megcsináltatni. Két hét múlva Magyarországra menet meg tönrement valami tömités a német autópályán, autómentő, szerviz, javítás...............
Erre mi történt a múlt héten? Amikor jöttem el a hűtő előtt egy nagy pukkanással meghalt  a hűtőszekrényünk, ez is csak 10 éves volt. Még jó, hogy van lehetőség arra, hogy ha most megveszem, csak 9 hónap múlva kell kifizetni.
Szóval egy hete új hűtőnk van. és még csak augusztus végénél járunk.Nagyon remélem, hogy evvel letudtuk az  idei év javitási költségeit, mert azért ennyi nem volt betervezve.. 


 
        

                                                                a kedvenc autónk volt2 megjegyzés:

ancsapancsa írta...

Látod? Nem kellett volna elmenni a hűtő előtt, és akkor nem pukkant volna! :-DD

ancsapancsa írta...

Találtam egy neked való blogot
http://blomsterverkstad.blogspot.com/
én nem tudok linket beépíteni. remélem meg tudod nyitni

Megjegyzés küldése