2013. április 4., csütörtök

Másfél év kellett ....




Szekrény rendezés után találtam egy nagyon finom, meleg gyapjó pulóvert, ami már eléggé tönkrement, de sajnáltam kidobni. Akkor jutott eszembe, hogy az egyik weboldalon láttam egy cicaágyat, amit pulóverből varrtak.  Meg is csináltam rögtön. Igen ám, de hiába volt puha, finom bolyhos egyik cicánkat sem érdekelte. Fifit egyáltalán nem, Mirci meg, megnézte, de inkább átugrotta, mint hogy rálépjen.  Itt, ott hentergett a szobában, de a macsekok rá sem néztek. Viszont Mirci teljesen beköltözött a bőrgarnitúra és hogy a fehér bőr ne legyen piszkos mindig valami takarót tettem rá. Akkor jött az ötlet, mi lenne, ha cicaágyat tenném oda. Már egy hete ott volt, amikor egyik este láttuk, hogy Mirci elkezdett ismerkedni vele. És röpke másfél év után végre birtokba vette. Azóta ez lett a kedvenc helye.
Vajon miért kellett erre ennyit várni?

Első este


Még kicsit bizalmatlanul




6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet a cicaágy !Látom szeretni fogja Mirci cica!

    VálaszTörlés
  2. Nálatok is "rossz sora" van a cicáknak! "Ha újra születhetnék cica szeretnék lenni magamnál"-szoktam mondogatni. De ezután hozzá fogom tenni, hogy Nálad, na meg Borinál. Ott is nagyon jó sora van a cicának.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Höhö. Még tudnék egy-két ismerőst, barátot mondani, ahol jól ellennénk....

      Törlés
  3. Nem értek nagyon a cicákhoz, de úgy tudom elég öntörvényűek...szerintem csak meg akarta mutatni, hogy majd ő szabályozza, hogy kell-e neki új ágyikó...;-DDD Mindenesetre csúcs-szuper az ötlet és a kivitelezés is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a cicák tényleg azt csinálnak amit akarnak. Hagyják, hogy szeressük őkte(azt sem mindig...) :) Nekem is tetszett az ötlet, azért is csináltam meg.

      Törlés