2010. október 24., vasárnap

Csomagot kaptam.....



 Bizony, és nem is egyet. Képzeljétek a héten négyszer is kaptam valamit. Mondták is a csajszik a boltban, hogy sok mindent  kaptál ezen a héten. Na, ez egy kis magyarázatra szorul. Nálunk pár éve nincsenek önnáló postahivatalok, beköltöztek az élelmiszer boltokba, üzletekbe. Ez szuper megoldásak bizonyult, A bolti alkalmazottak intézik a dolgokat és reggel 9-től este 9-ig nyitva vannak. Sőt vannak olyan boltok, amik 11-kor zárnak és addig működik a postai szolgáltatlás is. Ez azért jó, mert itt a postás nem hord ki pénzt, és csak akkora csomagot hoz ki, ami belefér a postaládába, minden másért elkell menni a postára. 
Azt mondjuk nem tudom, hogy csinálta, a magyar posta, hogy szinte egyszerre jöttek meg a dolgok Mert kettőt még szeptember 30 -án adták fel a barátaim. Igaz ez csak budapesti küldeményekre vonatkozik. Az tuti, hogy ott a csomagelosztó nem működik tökéletesen. Mert arra gondolni sem merek(?),  hogy valami más van a háttérben. De azért megérintett a gyanú szele egy picit. Ahogy hivatalosan megreklamálta Ancsa a csomag hollétét két nap múlva itt volt több, mint két hét után....



A várva várt csomagban ezek az anyagok voltak. Egy részüket karácsonyi ajándékokra és diszekre szeretném felhasználni. A hortenziásat a barátnőmnek rendeltem, mivel az egyik kedvenc virága.
A rozsda szinű anyagból a másik barátnőmnek készülök varrni. 

A lilás, kékes anyagok meg az új, tervezett  ágytakaróhoz kellenek,teljesen  beleszerettem  ebbe a mintába:



A másik két csomiban virághagymák voltak. Azokat azért vártam, mert még idén el kellett ültetni és elég hideg van már nálunk De szerncsére megékezett a ciklámen és a nárcisz. A nárciszt a sógornőm küldte, álitólag valami különleges holland fajta, ő is úgy kapta. Majd ha kivirágzik megmutatom.
És a negyedi csomiban egy csodaszép mozaik kép volt. Szintén baráti ajándék. Már fel is került a helyére.




2 megjegyzés:

  1. Hűű! Szóval te kaptad a mozaikos nőcit! Jó helyre került! Mostmár varrnod kell ezzel a mintával valamit! :-)

    Az anyagokhoz jó munkát!

    VálaszTörlés
  2. Igen, én is táskát fogok csinálni. Már készen vannak a mintái a csajoknak.

    VálaszTörlés